Jet set

Kraljica zabranila Megan pristup jednom mjestu?

Kraljica zabranila Megan pristup jednom mjestu?
Foto: Ilustracija | Kraljica zabranila Megan pristup jednom mjestu?

Kraljica Elizabeta odobrila je princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl da odstupe sa svojih dužnosti i budu finansijski nezavisni.

Njih dvoje će i dalje biti vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ali više neće uživati u kraljevskim povlasticama. Moraju tako vratiti 2,4 miliona funti, koliko je koštala obnova njihovog doma, a taj novac za obnovu došao je od poresknih obveznika kojima Megan i Hari sada moraju vratiti ovaj iznos.

Jedna od odluka koju je kraljica donijela odnosi se i na nakit koji je Megan koristila kada je postala članica kraljevske porodice, piše ''Page Six''.

Američka glumica uživala je u tome što može posegnuti u bogatu kraljevsku riznicu nakita, ali sada joj pristup tamo zabranjen.

Čak je morala vratiti i dio nakita koji je dobila od kraljice, a kako britanski mediji pišu, među tim nakitom je i prsten koji je Megan nosila na dan vjenčanja, a koji je nekada pripadao princezi Dajani.

Inače, Megan je obožavala stil princeze Dajane i najčešće je uzimala nakit koji je nekada pripadao Harijevoj mami i često je nosila naušnice i narukvice.

Nedugo nakon što je saznala šta njen unuk i njegova supruga planiraju kraljica je željela Megan oduzeti i nakit koji je za njeno vjenčanje bio posebno napravljen za nju. Navodno je kraljica rekla princu Vilijamu kako Megan više ne smije koristiti nakit princeze Dajane i ova odluka je takođe uticala na odnos između Vilijama i Harija.

Radilo se o nakitu koji je nastao iz dijelova nakita koji su pripadali princezi Dajani, ali na kraju se kraljica ipak predomislila i dopustila je Megan da zadrži taj nakit. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije