Jet set

Krisi Tajgen rodila dječaka

Krisi Tajgen rodila dječaka
Foto: Instagram | Krisi Tajgen rodila dječaka

Manekenka Krisi Tajgen (32) i njen suprug, pjevač Džon Ledžend (39) dobili su sina u srijedu naveče. Manekenka je sretnu vijest podijelila na društvenoj mreži već jutros. Par još ima kćer Lunu (2).

"Neko nam je stigao", napisala je Tajgen, a obožavaoci su joj čestitali u komentarima.

U decembru rošle godine je preko šaljivog videa objavila da je trudna i da čeka sina. Tada je upitala kćerku što je u maminom stomaku, a ona je odgovorila: 'Beba!'. Izjavila je da kad bi mogla, bila bi trudna do kraja života jer joj je to prekrasno razdoblje.

Kćerku Lunu rodila je u aprilu 2016., a još prije njenog rođenja Krisi i Džon iskreno su progovarali o problemima sa začećem, zbog čega su zatražili pomoć stručnjaka. Luna je začeta potpomognutom oplodnjom, a par je sam izabrao pol djeteta, zbog čega su mnogi Krisi napali.

U prvih šest mjeseci trudnoće dobila je 20 kilograma, a požalila se kako joj ništa nije završilo 'u zadnjici', iako je to htjela.

Par se upoznao na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Stereo' 2007. godine, a nakon četiri godine Džon ju je zaprosio te su se vjenčali 2013. godine.

Krisi je juče objavila na svom fotografiju na kojoj se u kadi trudna kupa s kćerkicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije