Jet set

Krisi Tajgen: Ništa ne uskraćujem djetetu, pa ni brzu hranu

Krisi Tajgen: Ništa ne uskraćujem djetetu, pa ni brzu hranu
Foto: Ilustracija | Kristi Tajgen: Ništa ne uskraćujem djetetu, pa ni brzu hranu

Iz želje da svojoj ćerkici omogući normalno djetinjstvo, manekenka Krisi Tajgen joj dozvoljava gotovo sve. Ipak, njen način ishrane nije se dopao mnogima.

Nije nikakva tajna da manekenka Krisi Tajgen obožava brzu hranu, te da često domaći, kuvani obrok u svojoj kući zamijeni obrokom u obližnjim restoranima, mesom, krompirićima i brojnim kaloričnim prelivima i pićima. 

Ovo pravilo izgleda da važi i za njenu kćerkicu Lunu, koja već jede gotovo svu hranu. Čak i onu koju joj ne spremi mama.

Krisi tvrdi da ona obožava da isproba nova jela, a svom djetetu ne bi zabranila ništa, jer želi da uživa u normalnom djetinjstvu. 

"Ponekad je užasno teško napraviti balans u ishrani. Ali Luna jednostavno obožava pržene krompiriće. Pa, ipak je ona samo dijete. I ne želim to da joj uskraćujem. Ne želim da joj branim da jede pomfrit ili slatkiše. Zapravo, tajna je u balansu", ispričala je za magazin "People".

Krisi je tako istakla da njena kćerkica trenutno otkriva razne dodatke, a posljednji među njima je kečap. 

"Polako je počela da otkriva razne sosove, pa tako sad, kad god želi da jede pržene krompiriće, uz njih traži i kečap, jer zna da mora biti negdje u blizini. Nekad ih je jela bez ičega, a sad jednostavno ne ide bez dodataka", istakla je mlada majka. 

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije