Jet set

Kristina Agilera nikad mršavija, a javnost zgrožena

Kristina Agilera nikad mršavija, a javnost zgrožena
Foto: Instagram | Kristina Agilera nikad mršavija, a javnost zgrožena

Pjevačica Kristina Agilera ponovo je tema javnosti, a sve zbog "ozempika" - lijeka za dijapetes koji se sve više zloupotrebljava.

Jedna od najboljih pjevačica svijeta u posljednjih nekoliko godina izgubila je dosta kilograma. Preciznije rečeno - čak 20, a ta drastična promjena odmah je probudila sumnju kod širokih masa.

Kristina je postala zavisnica od gorenavedenog lijeka, što pokazuje i video-materijal nastao na njenom nedavno održanom koncertu u Meksiku.

@madamxtina #xtinamexico #madamxtina #xtina #christinaaguilera #aguilera #xtinaaguilera #xtinaaguilera sonido original - Xtina

Kako se vidi, pjevačica je sve mršavija i mršavija, a mnogobrojni fanovi bili su iznenađeni njenom pojavom, ali i izgledom.

Kristina je vidno smršala u odnosu na prethodni mjesec, a korisnici društvenih mreža apeluju da 43-godišnja pjevačica mora da ide na odvikavanje od ozempika.

"Neka joj neko kaže da je vreme da prestane", "Od nje je ostala samo glava. Umreće ako smrša još", "Izgleda kao i svaka osoba koja uzima ozempik i ovo uopšte nije dobro", samo su neki od komentara.

Inače, lijek za dijabetes se u posljednje vreme sve više zloupotrebljava. Većina javnih ličnosti ga koriste kao brz metod za gubitak kilograma, iako ljekari širom svijeta upozoravaju na posledice ovakvog načina primjene lijeka, prenosi Super žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije