Jet set

Kristina otkrila kada se vraća na štand: "Dođite na dozu vitamina C"

Kristina otkrila kada se vraća na štand: "Dođite na dozu vitamina C"
Foto: Instagram | Kristina otkrila kada se vraća na štand: "Dođite na dozu vitamina C"

Zbog brojnih kupaca i slave koju je stekla preko noći, prodavačica mandarina Kristina Penava (20), poznata i kao Kristina Mandarina, odlučila je da uzme zasluženi odmor i zamijeni štand u Bestovju, zabavom u Beogradu.

I dok su brojni kupci bili tužni zbog toga što je prodavačica otišla sa radnog mjesta, Penava, koju na društvenim mrežama prati više od 50 hiljada ljudi, objavila je da se vraća na posao. 


Povezane vijesti:


Ona se na štand ispred šoping centra King Cross Jankomir vraća 12. i 13. oktobra, a sve poziva da dođu na 'dnevnu dozu vitamina C'.

"Dragi moji mandarinoljupci, organiziran je 'Mandarina event' sa početkom u 9 sati u subotu. Pozivamo vas da dođete na dnevnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujemo vas u što većem broju", napisala je Kristina na društvenim mrežama, a i ovaj put je dala do znanja kako se radi o neretvanskim mandarinama koje su prirodne i neprskane.

Podsjećamo, Kristina Penava je postala regionalno popularna kada su hrvatski mediji objavili više priča o njoj.

"Mandarine sam počela prodavati tek prije tjedan dana, kada je počela sezona. Za drugi OPG prodavala sam i lubenice. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi mi kupci ulijeću i pokušavaju me 'oboriti'. Jedan mi je mladić poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj mobitela. Ma, slađi je on od čokolade", ispričala je tada najpoznatija prodavačica mandarina, prenosi "24sata.hr".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije