Jet set

Krstinja Todorović ima 90 kilograma manje i novog dečka

Krstinja Todorović ima 90 kilograma manje i novog dečka
Foto: Screenshot/Instagram | Krstinja Todorović ima 90 kilograma manje i novog dečka

Pjevačica Krstinja Todorović koja je karijeru počela u takmičenju Zvezde Granda, razvela se prošle godine poslije četiri godine braka, nedugo nakon što je išla na operacije kojima je dovela svoju liniju do savršenstva.

Sada je u vezi sa muškarcem iz Podgorice o kojem je nedavno pričala u jednoj emisiji: "To nije čovek iz javnog života. On je iz Podgorice, a godina ima dovoljno da me isprati i da se nosi sa mnom. Što se tiče toga čime se bavi, pa čime može da se bavi Krstinjin partner? To mora da bude pevanje ili hrana. U ovom slučaju je sladoled u pitanju. Priča relativno od skoro traje, a inače se već jako dugo znamo. Biće nekad zanimljivo da se ispriča, ali sada stvarno nije pravo vreme. Ljubavi stvarno ima i obostrana je što je najbitnije".

Sada je na društvenim mrežama objavila sliku na kojoj se s partnerom drži za ruke, a potom je sa pratiocima podijelila i iznenađenje koje joj je dečko priredio. Poklonio joj je tortu sa emotivnim natpisom: "Za još dugo srećnih meseci i godina. Volim te".

 

 

(Mondo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije