Jet set

Ksenija Bujišić pokazala trudnički stomak i oprostila se od gledalaca

Ksenija Bujišić pokazala trudnički stomak i oprostila se od gledalaca
Foto: Instagram | Ksenija Bujišić pokazala trudnički stomak i oprostila se od gledalaca

Voditeljka emisije "Šok Tok" na televiziji Prva, Ksenija Bujišić, sinoć, 27. decembra, oprostila se od gledalaca, budući da odlazi na trudničko bolovanje.

Ksenija uskoro ulazi u šesti mjesec trudnoće, a trudnički stomak se i te kako vidi, te ga je lijepa voditeljka sinoć ponosno pokazala u uskoj, elegantnoj haljini od šljokica, kreatorke Nađe Pavić.

Ona je na kraju emisije saopštila gledaocima da je u narednom periodu neće biti na malim ekranima, ali i da se emisija "Šok Tok" neće emitovati neko vrijeme, budući da cijela ekipa odlazi na zasluženu pauzu.

"Žao mi je što ne mogu da vam kažem da ćemo se videti ponovo sledećeg ponedeljka. Hvala celoj ekipi koja me je čuvala i pazila i bez koje ništa ovo ne bi bilo moguće. Svi odlazimo na zasluženu pauzu", saopštila je Ksenija gledaocima na samom kraju sinoćne emisije.

Voditeljka će krajem aprila 2022. na svijet donijeti sina, a ovo je drugo dijete nje i njenog izabranika Miljana. Oni su u maju 2019. dobili kćerku Loru.

"Biti mama je najlepša stvar na svetu, nešto što rečima ne može da se objasni, da se prepriča", rekla je Ksenija jednom prilikom nakon što je dobila kćerku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije