Jet set

Ksenija pozvala Kneza nakon nastupa, ocu postavila tri pitanja

Ksenija pozvala Kneza nakon nastupa, ocu postavila tri pitanja
Foto: Tanjug/AP | Ksenija pozvala Kneza nakon nastupa, ocu postavila tri pitanja

Djevojke iz grupe "Hurricane" oduševile su Evropu, a radost povodom prolaska u veliko finale čuvenog takmičenja ne krije Nenad Knežević Knez, otac Ksenije, jedne od "uraganki".

Knez je za sada rekao da su utisci sjajni i dodao da su djevojke ostale "fokusirane na nastup i vidio se ozbiljan višemjesečni rad".

"Imao sam veću tremu nego kada sam ja nastupao na Evroviziji 2015. godine, posebno zbog toga što je konkurencija izuzetno jaka", kaže Knežević.

Kako navodi Knez, "iako su tek na početku karijere" "Hurricane" su pokazale visok stepen profesionalnosti.

Na pitanje šta je rekao Kseniji pred veliki nastup uz smijeh je odgovorio da "oni imaju svoju priču o tome kako ih oslobađa treme, koja nije za javnost".

Knez je rekao da je kćerka nakon nastupa prvo njega pozvala i postavila mu je tri pitanja.

"Pitala me je prvo kako su pjevale, kako su izgledale i da li su bile debele", kaže Knez i ističe da su to njihove brige koje su razumljive jer ih imaju i "sve druge djevojke".

"Poslije me je opet zvala da mi pusti snimak i to je bio potpuni haos, nisam mogao da vjerujem. Već su postale omiljene tamo, žurka, ludilo", navodi Knez i dodaje da su djevojke sve odradile kako treba.

Napominje da smatra da Hurricane, "ako bude na pravdi Boga", imaju šanse za vrlo visok plasman i pored jake konkurencije.

Kao najveću konkurenciju grupi Hurricane navodi predstavnike Rusije, Francuske, Azerbejdžana i San Marina.

"Ima puno izuzetno kvalitetnih izvođača, ali njihov adut su nevjerovatna energija i izgled. Kao da su ultrapopularni američki bend, kao da su rođene za ovo."

Knez ističe da mu se dopada i pjesma "Asta la vista", koja je prošle godine izabrana za "Evroviziju", ali "Loco Loco" mu je, priznaje, draža.

"Za Evropu je ovogodišnja pjesma bolja, a 'Asta la vista' za Balkan", kaže Knežević.

Otkrio je da bi volio da je sa kćerkom u Roterdamu, da je čak imao ideju da je iznenadi i pojavi se tamo, ali su ga spriječile procedure u vezi s mjerama protiv virusa korona.

"Poslao sam im šapmanjac u moje i Tatjanino ime i rekao da ga otvore i rashlade se nakon polufinala.

Kad nisam tamo, da ih makar na taj način iznenadim", zaključio je Nenad Knežević Knez.

(Informer.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije