Jet set

Kuvar Džej Lo otkriva glavnu tajnu njene ishrane

Kuvar Džej Lo otkriva glavnu tajnu njene ishrane
Foto: N.N. | Kuvar Džej Lo otkriva glavnu tajnu njene ishrane

Bez obzira na godine, Dženifer Lopez ostaje jedna od najatraktivnijih žena na planeti.

Pjevačica je u savršenoj formi: poznato je da zbog toga naporno vježba u teretani i pridržava se stroge dijete. Koliko je ozbiljna njena ishrana, zna samo njen lični kuvar Kelvin Fernandez, koji je opisao od čega se sastoji tajna pevjačicine dijete.

Fernandez čvrsto vjeruje da je ishrana Džej Lo dokazana godinama, da djeluje i u potpunosti odbacuje sve pokušaje kuvara da pjevačicu nahrane nečim manje dijetalnim, ali malo ukusnijim. Na primjer, jednom kada je Fernandez odlučio da prekrši ishranu Džej Lo i spremi joj porodičnu večeru (jer kažu da ova žena toliko radi, da je zaslužila da se opusti), kuvar je izostavio rižu koji je sastavni dio svakog njenog obroka.

"Sljedećeg dana, prišla mi je, strogo pogledala i rekla: "Kelvine, jesi li mi juče stavio rižu uz večeru?". Pokušao sam da se nasmijem i rekao sam: "Ne, ne, ne, bila je samo piletina i salata, ti si izvadila rižuu sa tanjira." Naravno, smijejali smo se, ali nisam više želio da eksperimentišem. Ova žena je jednostavno ekstremna po pitanju svog izgleda", rekao je Fernandez jednom prilikom.

Kada se Dženifer spremala za nastup na "Super Bowl of America", predala je svoj lični plan ishrane: on sadrži još manje šećera i ugljenih hidrata nego inače. Prema Kelvinu, osnovu ishrane pjevačice čine jaja i povrće.

"Prije toga nisam imao pojma kako jesti povrće za doručak. Ispada da možete! Tri puta na dan jede kajganu sa povrćem, iz dana u dan. Ona generalno pokušava da jede istu stvar svaki dan", otkriva Kelvin.

Pjevačicin partner, bejzbol igrač Aleks Rodrigez, takođe je opsjednut zdravom ishranom, pa čak i romantične večere kuvar priprema za njih krajnje jednostavno. Ipak, djeci je dozvoljeno da jedu šta žele, pa im Fernandez često priprema nešto ukusno. Ipak, oni svakako za doručak obožavaju da jedu jaja.

Čak i ako Dženifer sebi dozvoli da pojede nešto visokokalorično (na primjer, parče torte na svom rođendanu), onda će sigurno sagorjeti ove kalorije u teretani. Pjevačica nije ništa manje ekstremna prema treninzima nego prema ishrani. Trenira svaki dan i pokušava da nikad ne propusti nijedan trening.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije