Jet set

Laško objavljuje najveći izazov između tri balkanske legende

Laško objavljuje najveći izazov između tri balkanske legende
Foto: N.N. | Laško objavljuje najveći izazov između tri balkanske legende
N.N.

Možete li zamisliti da tri muzičke legende s Balkana uđu u bar u Sloveniji?

Pa, to zapravo nije nikakva šala. Naime, počeo je Laško izazov - najveći izazov ovog ljeta koji obećava uzbudljivu borbu tri velike, balkanske, muzičke legende Halida Bešlića, Nene Belana i Željka Joksimovića, za posljednju bocu Laškog - legendarnog piva iz Slovenije. Za bocu će se boriti na jedini način na koji umiju - pjevanjem.

A ko će osvojiti Laško sa svojim pjevanjem? Vi takođe možete odlučiti o pobjedniku tako što ćete pljeskati za svog favorita!

Pljesak, pljesak i pljesak!  Posjetite lasko-challenge.com i odaberite  vašu omiljenu muzičku legendu! Uz malo sreće, možete osvojiti i vrijednu nagradu - pun frižider Laškog. Za svoga favorita možete pljeskati svaki dan kako bi ste povećali njegove šanse za pobjedu.

Veliko finale laško izazova održaće se u Sloveniji pod okriljem festivala Laško pivo i cvijeće kada ćemo proglasiti pobjednika.

Željko, Halid i Neno okupili su se oko legendarnog slovenskog piva, a ukoliko vas zanima kako je to izgledalo pogledajte kratki video o najvećem izazovu ovog ljeta, kao i nekoliko fotografija sa seta.

Ukoliko ste odlučili za koga ćete pljeskati učinite to klikom na link lasko-challenge.com.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije