Jet set

Lejdi Gaga progovorila o ovisnosti

Lejdi Gaga progovorila o ovisnosti
Foto: N.N. | Lejdi Gaga progovorila o ovisnosti
N.N.

Kako piše NME, nova biografija američke pjevačice Lejdi Gage, koja će javnosti biti dostupna od 5. maja, već je podignula prašinu svojim kontroverznim sadržajem.

Naime, 33-godišnjakinja u knjizi po prvi put otvoreno progovara o svojoj ovisničkoj prošlosti gdje otkriva bizarne detalje kao što su činjenica kako je u jednom trenutku života dane provodila ležeći na podu stana okružena žoharima i kokainom.

U jednom dijelu knjige koju je napisao Neil Strauss, pjevačica kaže kako je ponekad preplaši kada razmišlja o životu u Njujorku okružena bubama i žoharima te ogledalima i kokainom posvuda, bez interesa da radi išta osim da stvara muziku i drogira se.

Ona je, prepričavajući bizarne detalje, objasnila kako je eksperimentisala s drogom u umjetničke svrhe, inspirisana Dejvidom Bovijem i Mik Džegerom.

Podsjećamo, Lejdi Gaga, temelji karijeru na kontroverznim nastupima, izjavama i ispadima. Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice ipak tvrdi kako je cijeli njezin život zapravo bilo umjetničko putovanje. 'Nisam imala loše djetinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su dio moje vlastite potrage za umjetničkim putovanjem, piše u knjizi koja je i prije objavljivanja podignula mnogo prašine među Gaginim fanovima.

(NN/story.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije