Jet set

Leonardo Dikaprio ima novu djevojku

Leonardo Dikaprio ima novu djevojku
Foto: Instagram | Leonardo Dikaprio ima novu djevojku

Nakon što su snimljeni u jednom noćnom klubu na Ibici, Leonardo Dikaprio i manekenka Vitorija Ćereti navodno su u ozbiljnoj vezi.

Kako saznaje Page Six, Dikaprio (48) i Ćereti (25) u ozbiljnoj su vezi, a vest o tome potvrdio je izvor blizak redakciji.

Naime, nakon što su ovog ljeta snimljeni kako se strasno ljube u noćnom klubu „Hi“ na Ibici, par je pokrenuo glasine o novoj ljetnjoj romansi.

Međutim, ubrzo nakon tog izlaska, par je više puta uočen u SAD, što je dodatno pokrenulo glasine o romantičnoj vezi. Par je viđen u Kaliforniji, kada su u Santa Barbari pili kafu i jeli sladoled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

"Posljednjih nekoliko mjeseci provode prilično vremena zajedno i uživaju u upoznavanju jedno drugo na višem nivou", navodi izvor.

Dikaprio i 23 godine mlađa italijanska manekenka su prošle nedjelje viđeni i na zabavi Vogue World koja se održavala u Londonu, a izvor tvrdi da se nisu razdvajali cijelu noć.   Drugi izvor je naveo da je Dikaprio čak bio uočen kako podržava Vitoriju u Milanu dok je šetala modnim pistama na Nedjelji mode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije