Jet set

Leonardo Dikaprio spasio svoja dva psa od utapanja na snimanju filma

Leonardo Dikaprio spasio svoja dva psa od utapanja na snimanju filma
Foto: Facebook | Leonardo Dikaprio spasio svoja dva psa od utapanja na snimanju filma

Glumac Leonardo Dikaprio riskirao je život kako bi spasio svoja dva haskija tijekom snimanja filma "Don‘t Look Up".

Jedan od glumčevih haskija propao je u rupu na zaleđenom jezeru u Masačusecu tokom snimanja filma "Don't Look Up" redatelja Adama Mekejom, a kad je Dikaprio shvatio da je pas u jezeru, skočio je za njim. Drugi haski, koji je bio u blizini, bacio se u jezero kako bi pomogao gazdi i prvom psu, pa je u hladnoj vodi nastala poprilična gužva.

Dikaprio je ovu priču ispričao tokom gostovanja u emisiji "Around The Table Entertainment Weeklyja", gdje je gostovao s kolegicom Dženifer Lorens i redateljem filma Adamom Mekejom.

"Moji haskiji žive u Kaliforniji i ne razumiju koncept zaleđenog jezera", započeo je priču glumac, ali ga je Lorens prekinula i ukratko prepričala događaj umjesto njega.

Glumica Meril Strip prva je primijetila da je jedan pas upao u zaleđeno jezero, a Dikaprio je pojurio spasiti ga. Za njim je krenuo drugi haski i skočio u vodu dok je glumac pokušavao prvog izvući na površinu.

"Jedan je haski počeo lizati drugog koji se utapao, a onda smo svi zajedno bili u smrznutom jezeru", rekao je glumac, dodavši da se nakon spašavanja pasa presvukao u čistu odjeću i ugrijao u automobilu.

"Ta dva haskija su apsolutni tornado, potpuno su ludi", rekao je Mekej.

Dikaprio je prošle godine udomio Džeka i Džil, mužjaka i ženku haskija koji su nerazdvojni. Kada glumac nije prisutan, o njima se brine njegova djevojka, manekenka Kamila Morron. Par ima još jednog psa, ženku haskija Seli.

 

 

(Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije