Jet set

Liv Tajler danas niko ne prepoznaje

Liv Tajler danas niko ne prepoznaje
Foto: N.N. | Liv Tajler danas niko ne prepoznaje

Mnogima i dalje igra nevaljali osmijeh na usni kad se sjete prelijepe Liv Tajler u "Ukradenoj ljepoti"; oči im se zacakle kad je se sjete kao vile Arven u "Gospodaru prstenova"; i mnogi će se upravo nje sjetiti kad treba da navedu najljepšu glumicu Holivuda, jer Liv je jedna od onih koje su drugačije, koje imaju "ono nešto" i prkose tradicionalnim standardima ljepote.

Doduše, u 42. godini to radi malo drugačije.

Liv Tajler je oduvijek bila malo smjelija i prirodnija od drugih mladih glumica u Holivudu, i vjerovatno to ima veze i s činjenicom da joj je otac čuveni roker Stiven Tajler, frontmen grupe "Aerosmith."

S druge strane, u više navrata je dokazala da čvrsto stoji na zemlji i da vrlo trezveno postupa. Nedavno se desilo i da je u povratku s promocije svoje TV serije "Harlots on the Show" zaustavila limuzinu, da bi se izgrlila i fotkala s fanovima.

Međutim, pitanje je da li bi je fanovi uopšte prepoznali da je vide na ulici.

Jer Liv Tajler je i u svom "inkognito izdanju" drugačija - za razliku od njenih brojnih koleginica ona zaista pokušava da prođe nezapaženo paparacima i neki će je pre uporediti s ružnom Beti nego što će u njoj prepoznati glumicu magične ljepote.

Liv je nabacila par kilograma i velike naočare s crnim okvirima. Kosa joj izgleda neuredno, lice naduveno, kao da joj nije baš dan. Potpuno je bez šminke, a njen prilično čudan autfit modni stručnjaci vjerovatno ne bi ni pokušali da prokomentarišu.

S druge strane, ko ih pita. Žena nije krenula da reklamira donji veš niti da pozira na crvenom tepihu. Kad bude u toj akciji, znamo da će biti spremna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije