Jet set

Pratite nas na Google news

Ljuba Perućica otkrio kako se borio s koronom

Ljuba Perućica otkrio kako se borio s koronom
Foto: Instagram | Ljuba Perućica otkrio kako se borio s koronom
N.N.

Pjevač Ljuba Perućica preležao je u bolnici virus korona koji vlada čitavim svijetom. On je svima objasnio kako je sve funkcionisalo dok se borio sa virusom.

"Mislim da je svest o koroni kod nas veoma slaba, jer sam bio pozitivan na kovid-19 i proveo sam osam dana u bolnici, a nekoliko dana sam bio baš loše", počeo je svoju ispovijest pjevač.

"Prva stvar, ne znam gde sam dobio koronu. Kretao sam se među dosta ljudi, takav mi je posao. Jako mnogo mojih kolega ima koronu, a nije bitno gde ste dobili, ono što je jako bitno kako odmah da reagujete. Prvo što osetitre prvi dan to kao da vas je neko tukao celu noć. Bio sam jako, jako umoran, mišići vas bole. Prva stvar koja posle nastupa jeste temperatura. Kod mene je temperatura bila 39. Prvi simptomi su bili ta neka malaksalost, bio sam slomljen, bio sam premoren. Rekli su mi da sam imao upalu oba plućna krila i rekli su mi da to jako liči na kovid upalu plića ", objasnio je Perućica.

"Kada završite u bolnici verujte ne želite da ležite jako dugo. Ja sam osam dana imao krize, ja sam hteo da počupam sve i da idem kući, nije mi bilo ni do čega. Tu nema u suštini ni spavanja ni odmaranja, vi ležite celi dan, ali kada hoćete da spavate, ne da vam temperatura, ili vam je loše, boli vas sve. Kolio god se one jadne sestre i svi muče oko nas, a stvarno su se mučile, nisu izbijale iz soba, nije vam lakše", opisao je agoniju kroz koju je prošao.

(Kurir)

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije