Jet set

Ljuba Perućica otvoreno o estetskim korekcijama

Ljuba Perućica otvoreno o estetskim korekcijama
Foto: Instagram | Ljuba Perućica otvoreno o estetskim korekcijama

Na estradi je već dugo jedna od glavnih tema estetska hirurgija, koliko među pripadnicama nježnijeg pola, sve češće i među muškarcima.

Jedan od rijetkih koji se ne libi da govori na tu temu je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Ljuba Perućica, poznat kao neko ko izuzetno drži do fizičkog izgleda i svog imidža.

"Činjenica je da iz godine u godinu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti", objasnio je pjevač.

I dok mnogi muškarci nemaju hrabrosti da priznaju kojim estetskim zahvatima su se podvrgli, Ljuba Perućica je o tome potpuno otvoreno govorio.

"Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli (smeh) I iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi", priznao je Ljuba ne krijući da s vremena na vrijeme „popravi“ svoje podočnjake koji ne izgledaju baš lijepo s obzirom na prirodu posla.

Sve češće možemo čuti da publika danas više gleda nego što sluša, a sa tim se donekle slaže i Ljuba koji smatra da javne ličnosti daju primjer mnogima, piše Kurir.

"Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Svakako se treba truditi da čovek nareduje ali bez preterivanja. Ljudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju", rekao je Perućica.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije