Jet set

Ljuba Perućica priznao da je ronio suze zbog rođenja sina

Ljuba Perućica priznao da je ronio suze zbog rođenja sina
Foto: Instagram | Ljuba Perućica priznao da je ronio suze zbog rođenja sina

Pjevaču Ljubi Perućici nedavno se ostvarila velika želja da postane roditelj, a sada je u emisiji "Zvezde Granda Specijal" ispričao sa koliko je emocija doživeo dolazak nasljednika Alekseja na svijet.

Ljuba je otkrio i da je lio suze danima, što je iznenadilo mnoge.

"Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući", otkrio je Ljuba Perućica koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

On je bio jedan od roditelja koji su željeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

"Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno, ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao", ispričao je Ljuba.

Pjevač je uspio da bude prisutan tokom cijelog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekovječi svojom kamerom.

"Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle pet minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim", rekao je Ljuba, prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije