Jet set

Ljubavna priča Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nije počela slavno

Ljubavna priča Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nije počela slavno
Foto: Printscreen/Instagram | Ljubavna priča Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nije počela slavno

​Đorđe i Saška prije nekoliko dana ostvarili su se prvi put u ulozi roditelja, a njihova priča nije imala dobar početak

Đorđe Đoković i Saška Veselinov izgovorili su sudbonosno "da" u septembru prošle godine, a prije samo nekoliko dana ostvarili su se u ulozi roditelja po prvi put.

Saška je na svijet donijela dječaka po imenu Aleksadar, a Đokovići su priredili proslavu u čast novog člana porodice.

Međutim, početak ljubavi Đorđa i Saške nije bio idealan:

"Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: 'Ćao', gledala je u telefon, nije me ni pogledala", ispričao je Đorđe jednom prilikom kako prenosi "Blic".

Saška je u emisiji "Amidži šou" otkrila zanimljive detalje njihovog prvog sastanka:

"Naš prvi susret nije bio slavan. Posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a tek kasnije se videli. Đole se toliko zagledao u mene kada smo šetali da je lupio nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam", otkrila je.

Ona je svojevremeno rekla kako od prvog dana nezvanično žive zajedno:

"Mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: 'Ne mogu više da prenosim te stvari', pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: 'Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.' I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj", izjavila je za "Telegraf", pa dodala:

"Svakako da radimo zajedno razne stvari po kući, ali pomoć je uvek dobrodošla. Ko kaže da ne voli pomoć, laže, nije normalan. Imam pomoć", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije