Jet set

Lukas nije štedio novac za svadbu sina

Lukas nije štedio novac za svadbu sina
Foto: Print Screen/Instagram/aleksandar_vuksanovic_official | Lukas nije štedio novac za svadbu sina

Pjevač Aca Lukas oženio je sina Lazara, a želio je da taj dan njegovom nasljedniku ostane u najljepšem sjećanju, pa je odriješio kesu.

 

Naime, kako se navodi, Lukas je za slavlje povodom vjenčanja sina i snajke Ane, na kojem je bilo oko 300 ljudi iskeširao 50.000 evra.

“Aca nije želio da štedi za svadbu sina, pa mu je rekao da izabere najbolji restoran koji može da primi veliki broj gostiju, a da bude pića i jela u izobilju. Nije gledao koliko šta košta. Zato su snajka Ana i sin Lazar organizovali najbolji ketering, dekoratere, ali i pjevače kako bi svadba izgledala kako treba. Aca, nije imao vremena da se bavi detaljima, jer je bio fokusiran na ‘Izbor pesme za Evrovziju’, pa je dao samo novac i rekao da ne štede. Ženi sina i neće, kako je rekao, da mu se estrada smije da bude stipsa”, kaže izvor za medije.

Inače, kako su mediji pisali, Lukas je za prvenca spremio i vrijedan poklon. On je mladencima poklonio stan, koji je dosta veći od onog u kojem njegov sin Lazar živi trenutno, u istoj zgradi gdje i folker.

“Ovo iznenađenje Aca još uvijek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za djecu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za nasljednike i unuku uvijek nađe vrijeme. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina”, tvrdi izvor za medije i napominje da je Lukas odavno odlučio šta će sinu i snajki biti svadbeni poklon.

Nema sumnje da će sve biti kako je pjevač isplanirao, jer su Aca i njegov producent Saša Mirković i te kako profitirali od učešća na Pesmi za Evroviziju '22.

On je folkeru za samo mjesec dana, koliko je trajala fama oko ovog festivala, zakazao više od 100 nastupa u zemlji i inostranstvu. S obzirom na to da je Vuksanović najplaćeniji pjevač, nema sumnje da će i ostaloj djeci u narednim godinama obezbijediti još po jedan krov nad glavom.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije