Jet set

Lusi Lu napravila drastičnu promjenu

Lusi Lu napravila drastičnu promjenu
Foto: N.N. | Lusi Lu napravila drastičnu promjenu

Glumica Lusi Lu, poznata po ulogama u svjetskim blokbaster filmovima kao što su “Kill Bill”, “Chicago” i “Charliejevi anđeli”, iznendila je mnoge kada se na jednoj dodjeli nagrada u Njujorku pojavila u sasvim novom ruhu.

Svoju prepoznatljivu, gotovo ikoničnu crnu kosu, odlučila je ofarbati u plavo i tako započeti novu etapu svog imidža.

Lusi nije navela razloge ove drastične promjene, ali se pretpostavlja da bi oni mogli biti povezani s njenim novim projektom, odnosno glumačkim angažmanom u nadolazećoj komediji 'Stage Mom'.

Iako je fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu sakupila preko 20,000 lajkova, mnogi obožavaoci u komentarima su iskazali nezadovoljstvo novom frizurom i istakli kako ništa ne može nadmašiti izgled na kojem je Lusi izgradila svoju zavidnu glumačku karijeru.

Ono oko čega ipak nije bilo dilema, bio je odabir profinjene haljine koji se pokazao kao pun pogodak. Za spomenutu prigodu, glumica je odlučila obući glamuroznu crnu haljinu do koljena s providnim rukavima prošaranim tačkicama. Odmjerena toaleta bila je dodatno ukrašena mašnama, a Lusi je cijeli izgled zaokružila crnim sandalama na petu i geometrijskom klač torbicom, prenio je Story.hr.

 

Flip it and reverse it Victoria&Dougy @whittemorehouse

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije