Jet set

Maja Mandžuka o ljubavi: Tri puta sam bila odbjegla mlada

Maja Mandžuka o ljubavi: Tri puta sam bila odbjegla mlada
Foto: Twitter / Printscreen | Maja Mandžuka o ljubavi: Tri puta sam bila odbjegla mlada

​Iako je prošla skoro decenija otkako su Maja Mandžuka i Filip Živojinović okončali romansu, o njihovoj ljubavi se i danas priča.

"Mi smo se korektno i ljudski razišli. Nije tu bilo nikakvih skandala, niti treće osobe. Dok je trajalo, trajalo je. Bilo je lijepo, ali to je diO prošlosti. Svako je nastavio svojim putem", rekla je jednom prilikom Maja.

O razlozima zbog kojih su Maja Mandžuka i Filip Živojinović okončali romansu dugu četiri godine i danas se nagađa.

Glavni akteri vješto su izbjegavali da odgovore na novinarska pitanja usmjerena u tom pravcu.

"Nikada nisam otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje, super je dečko. Mi smo u Americi bili usmjereni jedno na drugo, ali tamo se jako puno radi, živiš za vikend", otkrila je Maja u emsiji "Premijera vikend specijal".

Glumica je nakon raskida nastavila da živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, dok se Filip fokusirao na porodični život koji dijeli sa Aleksandrom Prijović i njihovim sinom Aleksandrom.

Maja Mandžuka još nije stala na ludi kamen, iako je tri puta nosila vjerenički prsten. Poslije Filipa bila je vjerena još dva puta.

"Tri puta sam bila odbjegla mlada. Više volim da nosim patike nego štikle, ali nikad se ne zna, možda neko ukrade te patike. Za sada sam srećna i ispunjena. Vidjećemo da li ću na kraju imati sudbinu Džulije Roberts", našalila se lijepa glumica, prenosi "CDM".

Maja Mandžuka i Filip Živojinović su novi par na javnoj sceni, prenijeli su svi mediji u ljeto 2011. godine. Glumica je tada imala 29 godina, a Filip, koji je radio kao sportski menadžer, tri godine manje.

Prvi put su se zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, na Ušću, i mada nisu previše detaljisali o svojoj ljubavi, bilo je jasno da cvjetaju ruže. Prethodno su okončali veze u kojima su do tada bili; Maja deceniju dugu romansu sa biznismenom iz Crne Gore, a Filip se rastao od manekenke Sofije Milošević.

Nekoliko mjeseci pošto su svima stavili do znanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva Maja i Filip započeli su zajednički život u Los Anđelesu.

Ona je radila kao producent, a on kao sportski agent. Povremeno su dolazili u Beograd i, kako je vrijeme odmicalo, sve je upućivalo na to da će se uskoro čuti i svadbena zvona.

Međutim, četiri godine kasnije, odlučili su da se raziđu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije