Jet set

Maja Nikolić oduševila nikad viđenom slikom sa zgodnim mužem

Maja Nikolić oduševila nikad viđenom slikom sa zgodnim mužem
Foto: Printscreen/YouTubew | Maja Nikolić oduševila nikad viđenom slikom sa zgodnim mužem
N.N.

Maja Nikolić objavila je na Instagramu do sada neviđenu fotografiju sa suprugom, a povod je dirljiv - ovaj par slavi 19. godišnjicu braka.

"19 - kratko je, uz crveno srce", napisala Maja.

Voditeljka sa Aleksandrom Tonijem ima troje djece, kćerke Teu i Tiju, te sina Darka, a javnost nije bila upoznata sa tim da je par ikada imao bilo kakve bračne nesuglasice ili veće probleme.

Podsjetimo, Maja i Aleksandar, inače uspješni ekonomista i biznismen, upoznali su se prije mnogo godina, konkretno 1998, tokom ljeta za Atinu.

"Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli i verujem da smo oboje ljudi koji se raduju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo. U tom smislu je možda moj suprug drugačija vrsta muškarca, koji me nikada nije kočio i uvek bio samo vetar u leđa. Možda je i to odgovor na pitanje kakav je on muškarac. Nadam se i trudila sam se svih ovih godina da i ja budem baš takva žena", rekla je Maja jednom prilikom.

Foto: Instagram

Kako je istakla, porodica joj je apsolutni smisao života.

"Bez ikakve dileme moj suprug i moja porodica jesu moja najveća životna sreća i tu nema ni mnogo pameti. Verujem da zaista govorimo o sreći da nađemo nekog sa kim možemo da napravimo dobar kvalitetan život koji će nas činiti srećnim, život u kojem ćemo stremiti istim stvarima i sada 20 godina kasnije znam da je nakon te početne sreće potrebno i mnogo ljubavi, predanosti tom našem zajedničkom cilju. Kada kažem sreća mislim da je to mala reč, moja porodica je smisao mog života", kazala je voditeljka svojevremeno, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije