Jet set

Majka Darka Lazića progovorila o drami: "Barbaru mi nije doveo u kuću"

Majka Darka Lazića progovorila o drami: "Barbaru mi nije doveo u kuću"
Foto: Screenshot/Instagram/darkolazicofficial | Majka Darka Lazića progovorila o drami: "Barbaru mi nije doveo u kuću"

Ljubavni život pjevača Darka Lazića i dalje je u centru medijske pažnje, ovoga puta razlog za to je svađa njegove bivše vjerenice Marine Gagić i sadašnje djevojke Barbare Bobak.

Kurir je juče pisao o Marininom pozivu pjevačici u kojem joj je oštro zaprijetila da ne uzima njenog sina u usta i da će sa Darkom moći da spava još neko vrijeme, dok je ne zamijeni sa drugom, novom djevojkom. 

Darko se povodom njihove rasprave ne oglašava. 

I Barbara kao da se zavukla u mišju rupu, bar kada su mediji u pitanju, pa se i ona ne javlja, niti odgovara na poruke koje pročita.

Ali, zato, lumpuje s dečkom i sve to kači na društvene mreže kako bi, kako kažu izvori, isprovocirala Marinu. 

Barbara je prije dvije večeri postavila snimak sa Darkom sa jedne proslave i tagovala ga uz postavljeno srce. To je znak da gaje emocije jedan prema drugome, što se sigurno Gagićevoj ne dopada, jer uporno tvrdi da je njenom bivšem Bobakova samo još jedna u nizu.

I dok par ćuti o njihovoj vezi, ali i o Darkovoj bivšoj, Marina poručuje da je više nikakve priče ne zanimaju, jer joj je bitan samo sin kome je je maksimalno posvećena. 

Ona za Kurir ističe da su mnoge priče koje se pojavljuju u posljednje vrijeme neistinite, ali je i Barbari dodijelila titulu "šatro devojka". 

"Oboje su mi podjednako nebitni. Ne mislim o njima. Meni je za razliku od nekih dete najbitnije, tako će i ostati. Pozdrav", rekla je Marina. 

S obzirom na to da je Lazić isključio svoj telefon, Kurir je pozvao njegovu majku Branku da prokomentariše svađu bivše i sadašnje snajke. Ona nam je rekla da o tome ne zna ništa.

"Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac, i vi kada ste bili kod nas videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali. Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu", rekla je Lazićka.

  Inače, već nedeljama se može čuti u javnosti da Lazić ne viđa dijete i ne daje novac za njega oko čega se dogovorio sa Gagićevom zbog čega je ona protiv pjevača najavila tužbu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije