Jet set

Majka Dženana Lončarevića očajna zbog razvoda

Majka Dženana Lončarevića očajna zbog razvoda
Foto: Facebook/Dženan Lončarević | Majka Dženana Lončarevića očajna zbog razvoda

Dženan Lončarević podnio je u februaru baš na rođendan supruge Samire, zahtjev za razvod. Poslije 25 godina braka i dvoje djece, Samira se bori da ne ostanu bez krova nad glavom.

Naime, muzičar je svu imovinu kupovao na ime majke, a jedan stan se vodi i na ljubavnicu, tako da ženi i sinovima maltene ne ostaje ništa.

Porodična kuća u Prijepolju u kojoj žive, vodi se na Dženana i njegovog brata, što znači da po razvodu njegovoj supruzi pripada samo četvrtina. Pjevač nikada javno nije pričao o ženi i djeci, ali njegova supruga se oglasila kako bi se izborila za prava svojih sinova, od kojih je jedan maloletan. Ona je potvrdila da Dženan godinama vodi paralelni život sa drugom ženom, za koju je ona vjerovala da mu je saradnica.

"Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživjela sam da poslije 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na svoje ime nemaju ništa", kazala je Samira, koju u Prijepolju svi mještani cijene i vole.

Dženanova majka je takođe očajna zbog ponašanja sina, voli snajku, ali ne može ništa protiv njegove odluke.

"Samira je nedavno imala i tešku operaciju plućnog krila, a on je dodatno stresira i sve ovo joj priređuje! Kako mu nije žao! Kako ga nije sramota da poslije toliko godina paralelnog života makar ne obezbijedi djecu i nju, nego još hoće da ih izbaci iz kuće. On je nula od čovjeka, nikakav je. Majka ga je molila da to ne radi i da makar kao gospodin Samiri ostavi ono što joj pripada, ali vjerovatno ga je ta ljubavnica pritisla", rekao je dobro obaviješten izvor, prenosi Kurir pisanje Sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije