Jet set

Pratite nas na Google news

Majkl B. Džordan najseksepilniji muškarac 2020. godine

Majkl B. Džordan najseksepilniji muškarac 2020. godine
Foto: Screenshot | Majkl B. Džordan najseksepilniji muškarac 2020. godine
N.N.

Magazin "Pipl" je za najseksepilnijeg živog muškarca 2020. godine proglasio glumca Majkla Bakari Džordana.

Majkl B. Džordan poznat po svojim zapaženim ulogama u filmovima Stanica Frutvejl, Krid i Crni panter proglašen je u utorak uveče za ovogodišnjeg pobjednika izbora magazina Pipl za najseksepilnijeg živog muškarca u Ej-Bi-Sijevom šou programu "Džimi Kimel uživo".

Džordan je za magazin Pipl koji će izaći u petak rekao da mu je ovo velika čast i zadovoljstvo.

"Znate, svi su me zadirkivali, kao 'Majk, ovo je jedina stvar koju vjerovatno nikada nećeš osvojiti", priznaje. "Ali dobar je osećaj biti član ovog kluba".

U ovom klubu najseksepilnijih muškaraca su se posljednjih godina našli i Džon Ledžend, Dvejn Džonson, Kris Hemsvort, Idris Elba, Adam Levin, Čening Tejtum i Dejvid Bekam.

Tridesetrogodišnji Džordan navodi i da su žene u njegovoj porodici "vrlo ponosne na ovu njegovu titulu" i zahvaljuje se cijeloj porodici na svoj podršci koju su mu pružali u dosadašnjoj karijeri.

"Dok mi je baka bila živa, ona je skupljala sve isječke iz novina, a onda je to čuvala moja majka i sve tetke su čitale", dodaje glumac. "Za ovo će sigurno odvojiti neko posebno mjesto".

Džordanov stalni uspon krenuo je još od uloga u televizijskim serijama Najbolji tim i Doušnici. Na filmu je zablistao kao policajac u Stanici Frutvejl, zatim kao bokser Adonis Džonson Krid u nastavcima Krid: Rađanje legende i Krid 2, a sve to krunisao ulogom Erika Kilmongera Stivensa u blokbasteru Crni panter.

Uporedo sa glumačkim poduhvatima Džordan je iza kulisa Holivuda zagovarao brojne promjene. Pokrenuo je sopstvenu produkcijsku kompaniju koja je među prvima prihvatila invalidnog jahača i obećala da će podsticati inkluziju kako u glumačkoj, tako i produkcionoj filmskoj ekipi.

Bio je izuzetno aktivan u pokretu "Crni životi su važni" i zalagao se za pravovremenu registraciju glasača za ovogodišnje predsjedničke izbore.

"Mislim da za sve postoji vrijeme i mjesto", napominje Džordan. "Birao sam trenutke kako bih imao najveći uticaj. Svi možemo da preduzmemo neke akcije - velike ili male - kako bismo pomogli u stvaranju promjene koju želimo da vidimo“.

Nada se da će za deset godina više režirati i producirati nego što će glumiti u filmovima.

(RTS)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije