Jet set

Maloljetnik se zbog ljubavi prema Jeleni Karleuši isjekao skalperom

Maloljetnik se zbog ljubavi prema Jeleni Karleuši isjekao skalperom
Maloljetnik se zbog ljubavi prema Jeleni Karleuši isjekao skalperom

Petnaestogodišnji vatreni fan Jelene Karleuše, K. P. skalpelom je na nadlanici lijeve ruke urezao njene inicijale, kako bi joj pokazao svoju duboku privrženost.

On je fotografije na kojima se vide urezana slova JK postavio na svoj “fejsbuk” profil, a zatim i na pjevačicin, uz tekst: “Jeko pogledaj ovo...... Vojkiiim teeee.....HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ!!!!! “

Koliko daleko ide opsesija mladog tinejdžera najbolje pokazuju njegovi statusi na pomenutoj društvenoj mreži, koji su mahom posvećeni plavokosoj pevačici.

“Srećan sam jer postojim, što mogu da se radujem svakom novom danu. Srećan sam jer se 17. avgusta 1978. godine rodila najveća balkanska zvezda - Jelena Karleuša Tošić i što ova zemlja ima nekoga čiju muziku treba slušati, nekoga ko je prelep i ko je pravi showman. Što bi ona rekla – ŽIVOT JE LEP. ”, glasi jedan od njegovih statusa.

K. je za beogradske medije prokomentarisao svoju neobičnu “tetovažu” i otkrio razloge zbog kojih je to učinio.

“O Jeleni Karleuši razmišljam po ceo dan. Zaista je obožavam i ona je jedina osoba sa estrade koja treba da se poštuje, jedina prava srpska zvezda. Zaista bih voleo da čujem šta ona misli o ovome što sam uradio, a to je samo mali dokaz koliko je volim. Moja najveća želja je da je upoznam i verujem da će se ostvariti”, obrazložio je maloljetni K.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije