Jet set

Manekenka nikad ljepša: Vatrenocrvena Kristi Brinkli

Manekenka nikad ljepša: Vatrenocrvena Kristi Brinkli
Foto: Screenshot/Instagram | Manekenka nikad ljepša: Vatrenocrvena Kristi Brinkli

Američka manekenka i glumica Kristi Brinkli i u sedmoj deceniji života okupira poglede javnosti gdje god se pojavi. Čini se da je i ovog puta pobrala mnogobrojne komplimente kada je prošetala crvenim tepihom.

Šezdesetsedmogodišnja manekenka je u sklopu dodjele nagrada nedeljnog časopisa "Footwear New"s u Njujorku prošetala u satenskom crvenom odijelu.

Ovim je pokazala da vrijeme nije mjerilo njene vitke figure i neprolazne ženstvenosti, a i sama Kristi Brinkli je priznala da voli dobro stilizovano odijelo, skrojeno prema njenim mjerama.

"Obožavam dobro skrojeno odijelo, baš prema mom ukusu", izjavila je ova plavuša.

Draž ovom svečanom crvenom kompletu daje i elegantno dizajniran dvostruki crni kaiš koji je nosila oko struka, ali i crne salonke s potpisom modne kuće Luj Viton.

Kako je jednom prilikom izjavila za medije, ova plavokosa manekenka svoju vitku liniju pripisuje zdravom načinu života, vegetarijanskoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti.

"Ja sam vegetarijanka od 12. godine života. Takođe, učim i decu da jedu sve vrste povrća kako bi dobili sve nutritivne vrijednosti elementarne za njihov rast i razvoj. Isto kao što volim raznolikost u svojoj ishrani, takođe volim da tu istu raznolikost imam prilikom svakodnevnog vježbanja", kaže ona za strane medije.

 

 

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije