Jet set

Maraja Keri plastične operacije plaćala tuđim karticama

Maraja Keri plastične operacije plaćala tuđim karticama
Foto: N.N. | Maraja Keri plastične operacije plaćala tuđim karticama

LOS ANÐELES - Američka pjevačica Maraja Keri koristila je kreditne kartice svoje asistentkinje kako bi platila plastične operacije i sakrila da se njima podvrgla, ali i za druge troškove, piše Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore upoznate sa postupcima pjevačice.

"Maraja nikada nije željela da ljudi znaju za njene odlaske u kupovinu ili operacije tako da bi to pokrila karticom (bivše asistentkinje) Lijane (Šahnazarjan) ili karticama (bivšeg menadžera) Stele Buločnikov", navodi izvod Dejli Mejla.

U sudskim dokumentima, u koje je Dejli mejl imao uvid, navodi se da je Keri potrošila novac sa kreditnih kartica, koje su registrovane na ime njene asistentkinje, i da je pjevačica trebalo da nadoknadi troškove.

Šahnazarjan, takođe, tvrdi u sudskim dokumentima da je Keri tražila od nje da nekada ide u nabavku umjesto nje i da joj je obećana nadoknada.

Iako je Keri ranije negirala da se podvrgla nekoj operaciji, računi koje je Dejli mej objavio pokazuju da je prošla najmanje šest kozmetičkih procedura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije