Jet set

Marija Karan pokazala lice bez šminke

Marija Karan pokazala lice bez šminke
Foto: Print Screen/Instagram | Marija Karan pokazala lice bez šminke

U toku je najpopularniji muzički festival na svijetu - Koačela, koji tradicionalno, između ostalog, okuplja neke od najpoznatijih faca.

Osim što je u fokusu muzika i provod, modni aspekt festivala je gotovo podjednako važan, a podrazumijeva šarene, otkačene, urbane kombinacije i puno golišavih detalja.

Hejli Biber, Nikol Šerzinger, Olivija Kulpo, Kamila Morone samo su neke od poznatih dama koje su se zatekle na festivalu, ali i neke Srpkinje su ludovale na Koačeli!

Osim influenserke Tamare Kalinić, Koačelu nije propustila ni naša glumica Marija Karan, koja se već godinama kreće u holivudskim krugovima, prije svega zbog braka sa sada već bivšim suprugom - filmskim producentom Džoelom Lubinom.

Zgodna 39-godišnjakinja uživa u Koačeli sa prijateljicama, a danas je podijelila i jedan detalj sa samog festivala - pozirala je u trendi, seksi izdanju za plažu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Marija je izgledala kul u jednodelnom crnom kostimu sa volanima, puno zlatnih ogrlica i naočarima sa trendi, minijaturnim okvirima.

Ona je pokazala i lice bez šminke - dokazavši da izgleda i deceniju mlađe, te da može da se pohvali svježim, blistavim tenom, a dopala nam se i njena ležerna frizura - blago uvijene lokne.

(kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije