Jet set

Marija Karan pokazala luksuznu kuću u kojoj živi

Marija Karan pokazala luksuznu kuću u kojoj živi
Foto: Instagram/marakaran | Marija Karan pokazala luksuznu kuću u kojoj živi

Srpska glumica Marija Karan se zbog ljubavi, ali i karijere odselila iz Srbije u Sjedinjene Američke Države u kojima živi već duži niz godina.

Marija (38) godinama živi u Americi gde gradi karijeru u Holivudu, a tamo se preselila nakon udaje za holivudskog producenta Džoela Lubina, a kako su mediji ranije pisali, glumica je odlučila da se razvede.

Sada je lijepa glumica objavila fotografiju raskošne kuhinje u svojoj vili, a nedavno je, pokazala i dnevni boravak u kome je proslavila svoj rođendan.

Dom Marije Karan i poznatog producenta se nalazi u Sanset Stip bulevaru, a Lubin ga je kupio 2011. godine od glumca Džejsona Stejtama za dva miliona i sedamsto hiljada dolara.

Lijepa glumica do sada nije pokazivala na društvenim mrežama unutrašnojst svog doma, a sada je iznenadila sve kada je objavila selfi nastao u prostranoj kuhinji dok je ona pozirala u topu i helankama.

Obožavaoci su joj u komentarima uglavnom pisali komplimente,  nekolicina je zaključila da možda izgleda premršavo.

"Heroina", "Zgodna dama", "Joj, Maro, tugo moja", "Ljepotica", "Karantensko izdanje ti dobro stoji", Najljepša si", "Za moj ukus previše mršavo", "Nema veze što je mršava... Nego ide bosa po pločicama (samo mi iz Srbije razumijemo zašto)", napisali su joj u obožavaoci u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“She needed a hero so that’s what she became.” #quarantine2020 #daybyday

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

O razvodu nje i Lubina srpski su se mediji raspisali početkom mjeseca, međutim supružnici se zasad o toj temi nisu službeno očitovali.

"Marija i Džoel razveli su se i nijednom od njih nije lako. Sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog, znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godina i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijina", izjavio je ranije izvor blizak glumici za Blic.

Takođe su prenijeli i kako je glumica navodno bila nezadovoljna jer nije dobivala angažmane u Holivudu, a Džoel joj nije pomagao i stalno joj je govorio da mora usavršiti svoj naglasak. To je bio razlog njenih odlazaka u Srbiju, gdje je snimala serije.

Džoel Lubin poznat je po tome što je godinama sarađivao sa slavnim glumcem Tomom Kruzom i brojnim drugim zvijezdama. U braku s im se rodio sin Marko, i to u jednoj od najboljih klinika u Los Anđelesu, u kojoj su svoje prinove na svijet donijele i glumice poput Mile Jovovič, Penelope Kruz i Hale Beri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije