Jet set

Pratite nas na Google news

Marija Kilibarda zaražena virusom korona

Marija Kilibarda zaražena virusom korona
Foto: Instagram | Marija Kilibarda zaražena virusom korona
N.N.

Voditeljka Marija Kilibarda (40) obavijestila je javnost da je zaražena korona virusom i otkrila kakve simptome ima.

Naime, Marija je na svom Instagram profilu podijelila stori na kojem je napisala: "Ja nedjeljama unazad: "Ih, da mi je 15 dana da se izležavam i gledam filmove i ne idem nigdje". Kovid: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari".

Ona je u narednoj objavi napisala da se osjeća dobro i da ima samo jedan od simptoma, pa je posavjetovala ljude da se čuvaju od korona virusa i upozorila na one zaražene koji nemaju nijedan simptom, te ne znaju da su pozitivni na kovid.

"Za nekoga ko je opaki štreber kada je zdravlje u pitanju, pozitivan test na kovid je bilo nešto nezamislivo. Međutim, zlikovac se negdje prikrao i napao. Izuzev blage malaksalosti, nemam druge simptome, tipične za koronu. Ipak, intuicija me je otjerala na testiranje. Njojzi hvala",   napisala je Marija.

"Čuvajte se, ali i osluškujte svoj organizam. Postoje asimptomatski nosioci virusa. Ne znamo koji će susret biti rizičan na kraju. Takođe ne znamo kako će na koga korona uticati, saznamo tek kada nam uđe u sistem. Bolje da ne budemo toliko radoznali. Ja sam dobro, ali znam mnogo ljudi koji nisu", zaključila je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije