Jet set

Marija Petronijević imala sukob sa Stanijom

Marija Petronijević imala sukob sa Stanijom
Foto: Instagram/petronijevic.marija | Marija Petronijević imala sukob sa Stanijom

Glumica Marija Petronijević, koja se u devetom mjesecu trudnoće zarazila virusom korona, već godinama unazad živi u rodnom selu Visibabe gdje se posvetila radu na imanju.

Ona je nakon raskida sa rukometašem Vladimirom Mandićem odlučila da promijeni svoj život iz korijena, a malo ko zna da je bila u vezi i sa Branislavom Jankovićem, bivšim učesnikom "Farme" i bivšim dečkom pjevačice Katarine Živković.

Marija, koju mnogi zovu srpskom Monikom Beluči, svojevremeno je bila u velikoj ljubavi sa Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Ona je, i kako su tada pisali domaći mediji, bila u vezi sa Branislavom Jankovićem, bivšim dečkom Katarine Živković.

"Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti 'Farma' i od tada se više nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a lepa glumica je nešto kasnije započela vezu sa Vladom Mandićem", rekao je za "Alo!" tada izvor.

Lijepa glumica je 2013. godine učestvovala na "Farmi" i ostala je upamćena po sukobu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Sukob između Marije i Stanije izbio je jer je glumica navodno "bacila oko" na Filipa Panajotovića. Starleta i maneken su to otvoreno rekli Mariji koja je sve vrijeme negirala takve glasine.

"On je za mene više devojčica nego frajer! Uzmi, devojko, bavi se nečim konkretno. Budi fina, kulturna, nemoj preko moje grbače. Ja svoju karijeru gradim sedam godina, a ne preko kreveta", odbrusila je tada Staniji.

Da je glumica u blagoslovenom stanju saznalo se tek u osom mjesecu trudnoće.

"Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim", kroz osmeh je rekla Marija.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspjela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dijete.

"Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja", rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije