Jet set

Marija Petronijević u devetom mjesecu trudnoće zarazila se korona virusom

Marija Petronijević u devetom mjesecu trudnoće zarazila se korona virusom
Foto: Instagram | Marija Petronijević u devetom mjesecu trudnoće zarazila se korona virusom

Glumica Marija Petronijević zarazila se korona virusom, a sada je otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje.

Marija se oglasila na Facebooku i otkrila detalje svoje borbe sa koronom i tom prilikom istakla da zahvaljujući vakcini ima vrlo blage simptome.

"Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen", počela je Marija i dodala:

"Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije", zaključuje glumica.

Marija, koja je svoj mir pronaša u rodnom selu Visibabe, gdje godinama unazad živi, nedavno je prvi put pričala o trudnoći, radu na selu i planovima za budućnost.

"Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvoljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim, kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima", rekla je Marija ranije.

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog djeteta.

"Ako mi vjerujete, nisam još uvijek sredila kutak. Gdje ima mjesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deijliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvijek ne znam", ispričala je glumica tada.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspjela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dijete.

"Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako", ispričala je tada ona.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije