SP Qatar 2022.

Jet set

Marija Šerifović obradovala pratioce: "Vraćam se"

Marija Šerifović obradovala pratioce: "Vraćam se"
Foto: Printscreen/Instagram | Marija Šerifović obradovala pratioce: "Vraćam se"
N.N.

​Nema Marija Šerifović armiju fanova samo zbog dobrog glasa, već zbog toga što se gotovo svakodnevno trudi da ima komunikaciju sa njima budući da danas to društvene mreže dozvoljavaju.

Tako se danas javila vidno raspoložena i nasmijana, pa lijepim vijestima mnogima uljepšala dan.

"O, dobri ljudi, samo da vidim kako ste, šta ste, je l’ ste dobro i kako vi danas provodite vašu nedelju?", rekla je Marija u videu, a zatim iznenadila svoju vijernu armiju.

"Da li ste spremni za novi početak? Vraćam se!", poručila je kratko i najavila da od ponedjeljka kreće sa novim vlogovima.

Koliko je publika nestrpljiva da se ponovo smije i uživa u Marinim zanimljivim videima svjedoči nekoliko stotina komentara koji su preplavili njen Instagram profil prije samo nekoliko dana kada je najavila lijepe vijesti.

"Napakon, ovo se čekalo!", "Drago nam je da si otkazala vlog penzije i da nastavljaš", "Snimaj šta god jer si zanimljiva i duhovita", "Radujem se tome", samo su neki od komentara, a većina je izrazila želju da bi voljeli da Mara snima što više vlogova sa mama Verom, iza kulisa "Zvezda Granda" i interesantne situacije sa putovanja, prenosi Grand.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije