Jet set

Marija Šerifović pazarila stan od 220.000 evra

Marija Šerifović pazarila stan od 220.000 evra
Foto: N.N. | Marija Šerifović pazarila stan od 220.000 evra

​Marija Šerifović nedavno je platila 220.000 evra luks-stan na Novom Beogradu. Pobjednica Evrovizije uselila se u ovu nekretninu prije mjesec dana, a stan u kojem je donedavno živjela na Zvezdari vjerovatno će davati u zakup.

“Marija nije planirala da kupi stan u naselju Vest 65, sve je ispalo iznenada. Kada je od poznanika čula da njegov prijatelj hoće što pre da proda stan jer su mu potrebne pare, rešila je da pogleda nekretninu i oduševila se. Malo se raspitala koliko su tu cene kreću, pa se relativno brzo dogovorila sa vlasnikom oko uslova kupoprodaje”, priča Marijin dobar prijatelj, za Hit.

On dodaje da je pjevačica baš imala sreće sa stanom jer cijena po kojoj je kupila važi za “gole zidove”, a njen je bio namješten.

“Čovek je skroz sredio stan, ostale su samo sitnice, ali je morao hitno da ga proda, tako da je Marija tih 90 i nešto kvadrata platila po regularnoj ceni, ali je sve unutra dobila za džabe. Stan ima dnevnu sobu, trpezariju, spavaću, gostinjsku sobu i kupatilo, kao i ogromnu terasu. Sve je opremljeno modernim nameštajem i kvalitetnim uređajima” rekao je izvor i dodao:

“Pozvala je nas tridesetak da vidimo stan i da zalijemo, kako red nalaže. Svi smo se oduševili gajbom, Maki će baš uživati tamo. Pitali smo je šta će raditi sa stanom na Zvezdari u kojem je do nedavno živela, rekla je da je odlučila da ga skroz renovira, pa će tek onda videti šta će dalje. Verovatno će ga izdavati, ali još nije sigurno” ispričao je Šerifovićkin prijatelj.

Inače, kraj u kojem se doselila je već postao zanimljiv poznatim ličnostima, pa se tamo uselio i njen kolega Saša Kovačević, a nedavno je u istom kvartu otvorio i restoran. Takođe, bivša žena Ace Lukasa, Sonja, u ovom delu Novog Beograda je otvorila butik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije