Jet set

Marija Šerifović progovorila o razvodu roditelja

Marija Šerifović progovorila o razvodu roditelja
Foto: Instagram/Marija Šerifović | Marija Šerifović progovorila o razvodu roditelja

Popularna pjevačica Marija Šerifović progovorila je odnosu sa roditeljima, ali i o njihovom razvodu i kako ga je preživjela.

Pjevačica je istakla da roditelje ne možemo da biramo, ali da svoje ne bih mijenjala jer su je učinili onakvom kakva danas jeste.

"Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju. Bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška", istakla je pjevačica u Sceniranju na Kurir televiziji.

Voditeljku Vanju Čamović interesovalo je kako je razvod njenih roditelja uticao na nju.

Pjevačica je istakla da taj momenat na nju nije uticao i da je uopšte nije zanimao.

"Nije taj momenat uticao na mene ili me zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade šta hoće. Trebali su to da urade još davnih dana, nego da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju decu. Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj", rekla je pjevačica.

(kurir.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije