Jet set

Marija Šerifović spremna da postane majka

Marija Šerifović spremna da postane majka
Foto: Print Screen/Instagram | Marija Šerifović spremna da postane majka

Pjevačica Marija Šerifović prvi put otvoreno je govorila o planovima i željama po pitanju svog privatnog života te istakla da bi voljela uskoro da se ostvari u ulozi majke.

Ona je otkrila da bi voljela u skorije vrijeme da se ostvari u ulozi majke, ali i da već zna koje bi ime dala svom djetetu.

Prije nekoliko godina Marija je izjavila da bi voljela da bude majka dječaka, a kako je otkrila voditeljki Vanji Camović, do danas joj se želja nije promijenila.

"Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži",  kaže popularna pjevačica i dodaje:

"Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem" rekla je Marija Šerifović u emisiji "Sceniranje".

Ona je otkrila da može sebe da zamisli u vjenčanici i da želi ogromnu bijelu haljinu.

"Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali venčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću poneti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od lepših venčanica koju su ljudi videli", otkrila je Šerifovićeva.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije