Jet set

Marija Veljković u do sada neviđenom izdanju

Marija Veljković u do sada neviđenom izdanju
Foto: Print Screen/Youtube | Marija Veljković u do sada neviđenom izdanju

Voditeljka "Slagalice", Marija Veljković, akcenat je stavila na svoju fatalnu stranu, koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

Marija je ovoga puta izabrala crni kostim i pokazala svoju izvajanu liniju koja je mnoge oduševila. Budući da je ona mama, možemo da kažemo samo - svaka čast.

Voditeljka često bira vedre boje za emisiju, a ovoga puta kontrast je napravila tako što je obukla zanimljivi crni kombinezon koji, moramo priznati, nije za svakoga.

Iako ima duge rukave, ovo je poprilično provokativna komad, budući da ima i dubok dekolte, ali se i pomalo vidi stomačić.

Njeni fanovi su oduševljeni ovim izdanjem, a lijepa voditeljka je pokazala da joj svi stilovi odijevanja pristaju.

"Žena mačka", "Kakva ljepota", "Omiljena voditeljka", "Plepa si", su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Marija nikada nije krila ništa čak ni na društvenim mrežama. Tako je javno progovorila da se razvodu, vraćanju u djevojački stan, kao i to koliko se zaljubila u novog partnera.

Takođe, česti i njeni gotovo svakodnevni snimci sa djecom, način na koji ih vaspitava i sve što sa njima radi u slobodno vrijeme. Na malim ekranima je viđamo u raznim izdanjima, kojia su krajnje primjerena, a ona je otvorena i pristupačna za razgovor sa učesnicima emisija.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije