Jet set

Marina Gagić se nakon skandala seli za Beograd

Marina Gagić se nakon skandala seli za Beograd
Foto: Instagram | Marina Gagić se nakon skandala seli za Beograd
N.N.

Marina Gagić i Darko Lazić vode pravnu borbu oko starateljstva i visine alimentacije za sina Alekseja. Nakon što je pjevač tražio da za sina daje svega 25.000 dinara, zbog toga što on živi na selu i "ne treba mu više", Gagićeva je odlučila da se sa nasljednikom preseli u Beograd.

Kako saznajemo, Marina uveliko traži stan u prijestonici u koju planira da se sa sinom Aleksejem doseli do kraja godine, a glavni razlog za ovu odluku je, pored alimentacije, i poslovni angažman.

"Marina je prihvatila poslovnu ponudu da bude voditeljka na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ona je ponudu dobila pre dva meseca, ali nije bila sigurna da je spremna da se preseli u Beograd. Međutim, kada je Darko izjavio u sudu da traži duplo manju alimentaciju za sina u odnosu na ćerku, i to samo zato što on živi na selu, ona je prelomila i prihvatila ponudu", govori izvor blizak Gagićevoj.

Dodaje da ona uveliko traži stan i priprema emisiju.

"Novac joj je preko potreban jer su svi troškovi oko deteta spali na nju i njenu porodicu, dok sud ne donese odluku o visini alimentacije. Pored toga, Darko više neće imati izgovor za smanjenje traženog iznosa za dete", kaže izvor.

Kako dalje Telegraf saznaje, Marina planira i da upiše sina u vrtić u Beogradu, početkom sljedeće godine.

"Istina je da tražim stan i da ću se uskoro sa sinom preseliti u Beograd. Troškovi oko Alekseja spali su na moju prodicu, što ne mogu više da dozvolim. Dobila sam dobru poslovnu ponudu koju ne smem da propustim jer je pitanje da li će mi se više ukazati", rekla je Marina.

Inače, kako saznaje Telegraf, Marina će raditi emisiju koja se bavi kuvanjem, a upravo je to nešto što su ona i Darko zajedno radili dok se nisu razišli. Doduše, snimke su objavljivali na Youtubeu, a ne na televiziji.

Podsjetimo, Marina i Darko sukobili su se na drugom ročištu u Osnovnom sudu u Rumi nakon što je on tražio da se alimentacija duplo umanji u odnosu na iznos koji daje za kćerku Lorenu zato što što Aleksej živi na selu, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije