Jet set

Marina Višković otkrila da li joj muškarci prilaze u provodu

Marina Višković otkrila da li joj muškarci prilaze u provodu
Foto: Screenshot/Instagram | Marina Visković otkrila da li joj muškarci prilaze u provodu

Pjevačica Marina Visković sinoć se u ženskom društvu provodila u jednom beogradskom klubu, a sa pripadnicima medija je prije početka provoda porazgovarala o privatnom životu i otkrila kako se najbolje liječi mamurluk.

Kako je istakla u posljednje vrijeme voli često da izlazi, da se provodi, iako se najbolje osjeća kada leži u svom krevetu i gleda serije.

"Obožavam da izlazim u poslednje vreme, ali mi je san najveći luksuz, moram da priznam. Kad ležim u krevetu i geldam serije i filmove to mi je onako 'hajlajt' dana, i života. Stvarno ponekad volim da izađem, večeras sam sa drugaricama, nismo se dugo videle, a mnogo ih volim", rekla je Marina i opisala kako izgleda kada popije koju više:

"Uvek se ponašam onako kako se osećam, volim kad izađem da se provodim i bukavlno 'udri brigu na veselje'. Ne izlazim da sedim i da budem normalna, nego izalazim da se stvarno prepričava posle. Vesela sam, zaista sam fenomenalna kada popijem. Volim ceo svet, sve bih da vas grlim, ljudim. Mamurluk mi sve teže i teže pada, tri dana ne mogu sad sebi da dođem. Mamurluk provodim tako što odem u spa, tražim čaj od djumbira kako bih izbacila sve", prenosi Telegraf.  

Kako je bila samo u ženskom društvu, na pitanje da li im fali muško, kratko je i jasno dala odgovor - "ne".

"Ne, zaista nam ne fale muškarci, provodimo se super. Tako je i najbolje, kad si dobar sam sa sobom onda možeš i da nađeš nekog da se uklopi.

Iako važi za jednu od najpoželjnijih žena sa naše javne scene, Marina priznaje da joj muškarci u provodu uopšte ne prilaze.

"Pošto sam radila neke lasere lice mi je trenutno potpuno spaljeno, ali ceo paketić je dobar. Muškarci mi zaista ne prilaze, evo poslednja tri ili četiri moja nstupa, kako dođem u klub menadžer kaže: 'Ne znam šta je ovo, ali 80 % je žena'. Ne znam kakav problem muškarci imaju sa mnom, nemam ništa protiv njih, ali eto tako se namestilo stavarno me vole žene. Što se tiče muškaraca, ja volim kada neko ima hrabrosti i muškarce koji znaju šta hoće, dođe, uzme te za ruku i kaže: "Ti si sad moja".

"U odnosu volim da pustim muškarcu da se oseća kao muškarac pored mene, jeste da su se žene zalagala za svoja prava,slobodu i sve, ali...".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije