Jet set

Marina otkrila: Darko i ja nismo zajedno četiri meseca

Marina otkrila: Darko i ja nismo zajedno četiri meseca
Foto: Instagram | Marina otkrila: Darko i ja nismo zajedno četiri meseca
N.N.

Poslije spekulacija o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, pjevačeva bivša vjerenica je sada progovorila.

Ona je za Kurir otkrila pravu istinu o njihovom odnosu nakon što je folker objavio niz fotografija na kojima je u društvu atraktivnih djevojaka s kojima je bio na luksuznoj jahti.

Pjevač je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mjesecima nisu zajedno.

"Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali bože moj, njegov život, njegova stvar", rekla je Marina, a potom se osvrnula na sina Alekseja.

"Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non-stop, u centru pažnje je u mojoj porodici" , ispričala nam je Gagićeva, koja je riješila da stavi tačku na ovu priču.

"Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi", pričao je Lazić, želeći da prikrije raskid sa Marinom.

"Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam u danu da sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da čemo ugostiti više od 800 zvanica, da ćemo angaživati tri-četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sada da ispoštujem sve tradicionalne običaje", rekao je Darko jednom prilikom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije