Jet set

Marta Stjuart o Hopkinsu: "Nisam prestajala misliti o njemu kao Hanibalu"

Marta Stjuart o Hopkinsu: "Nisam prestajala misliti o njemu kao Hanibalu"
Foto: Print Screen/Instagram/marthastewart | Marta Stjuart o Entoniju Hopkinsu: "Nisam prestajala misliti o njemu kao Hanibalu"
N.N.

Slavna kuvarica i preduzetnica Marta Stjuart bila je u ljubavnoj vezi sa glumcem Entonijem Hopkinson, a otkrila je da ga je ostavila zbog njegove najpoznatije uloge.

Gostujući u emisiji Elen Dedženeris, Marta se prisjetila veze sa slavnim glumcem.

"Izlazila sam s Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula sa njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lektoru", ispričala je, a voditeljka je bila ubijeđena da Marta ne govori istinu, ali je ona insistirala da je priča stvarna.

"Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Mejnu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni da zamislim da tamo odvedem Entonija Hopkinsa, sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso", priznala je Marta.

Stjuart nije otkrila kada je tačno s glumcem bila u vezi, a o njihovom odnosu je već jednom govorila u intervjuu s Hauardom Sternom 2006. godine.

"O, voljela sam ga, ali bio je... Strašan. ​​Htjela sam da ga pozovem gore u Mejn, imam predivan dom u Mejnu... Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film. Želiš li da ti neko pojede mozak dok sjediš u svojoj divnoj kući u Mejnu", upitala je i dodala da bi vjerovatno imala jako lijep odnos s njim da je mogla da pređe preko njegove uloge Hanibala Lektora.

Podsjetimo, Hopkins je u filmu "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. glumio Hanibala Lektora, serijskog ubicu koji je pojeo svoje žrtve, a za tu je ulogu osvojio i Oskara za najbolju glavnu ulogu 1992. godine.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije