Jet set

Mask je poklonio Amber skupocijeni auto kako bi je prisluškivao?

Mask je poklonio Amber skupocijeni auto kako bi je prisluškivao?
Foto: Tanjug/AP | Mask je poklonio Amber skupocijeni auto kako bi je prisluškivao?

Osnivač SpaceX-a i milijarder Ilon Mask (49) poklonio je automobil "Tesla" bivšoj devojci, glumici Amber Herd (34), koja je trenutno u središtu skandala zbog borbe na sudu s glumcem Džonijem Depom (57).

Međutim, kako je njena majka Pejdž tvrdila, u automobiliu su se nalazili aparati za prisluškivanje, kako bi pratio svaki korak svoje bivše.

Ove detalje je otkrila porodična prijateljica, koja je bila veoma bliska sa sestrom Amber Herd i majkom u službenom dokumentu.

Kako je ona istakla, upoznala je i pokojnu Pejdž, majku Amber Herd, koja je za života mnogo više voljela Džonija Depa, nego Ilona.

"Dok sam bila u posjeti Vitni (sestra Amber, prim. auto), Pejdž mi je rekla da je Mask dao njenoj kćerki Teslu (auto, prim. aut.) ili nekoliko Tesla, no Amber je saznala da je postavio uređaj za prisluškivanje", ispričala je porodična prijateljica.

Majka Amber Herd je svojevremeno rekla za Ilona da je opsednut kontrolom, a za Depa je govorila da je anđeo, te se nadala kako će se Amber i Džoni pomiriti.

Nagađalo se i da je Amber prevarila Depa sa Ilonom, međutim on je te tvrdnje demantovao i rekao da su otpočeli svoju romansu tek kada je glumica prekinula sa Džonijem.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije