Jet set

Mate Rimac: Svadba bila bez mesa, a oko tog bika sam se svađao s ljudima

Mate Rimac: Svadba bila bez mesa, a oko tog bika sam se svađao s ljudima
Foto: Screenshot/Instagram | Mate Rimac: Svadba je bila bez mesa, a oko tog bika sam se svađao s ljudima

O svadbi Mate Rimca i Katarine Lovrić ne prestaje se govoriti.

Dvodnevno slavlje održano u livanjskom kraju privuklo je pažnju domaće i svjetske javnosti, a na neke naslove reagovao je i sam Mate. 

Naime, pojavila se informacija da se drugog dana slavlja okrenuo vo težak 800 kilograma, kojim je Mate počastio Livnjake, ali Mate je negirao da je to bila njegova ideja, prenosi portal "Index".

"Gotovo svim medijima proširila se informacija da se na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić okretao vol od 800 kilograma. Neki su dodali i da su zavrtjeli i 30 janjaca te isto toliko odojaka", objavili su na Facebook stranici Prijatelji životinja i prenijeli navodnu Matinu izjavu. 

"Mate Rimac oglasio se u grupi Veganska zajednica povodom neistinitih objava: 'Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima ali ne mogu ja drugima određivati što da rade'", navodno je Mate napisao u spomenutoj grupi.

"Dragi Mate i draga Katarina, ne obazirite se na zlonamjerne komentare, imate našu podršku. Želimo vam svi puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja i nezaboravnih trenutaka u zajedničkom životu", poručili su Prijatelji životinja. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije