Jet set

Mediji: Stanivukovića ostavila djevojka zbog Kije Kockar

Mediji: Stanivukovića ostavila djevojka zbog Kije Kockar
Foto: Instagram | Mediji: Stanivukovića ostavila djevojka zbog Kije Kockar

Kija Kockar nedavno je u Crnoj Gori uslikana sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, nakon čega se on, kako pišu pojedini mediji, navodno posvađao sa djevojkom Kristinom Beronjom zbog pobjednice "Zadruge".

Kija i Draško su se cijeli dan kupali i vozikali skuterom u Baošićima na Jadranskom moru, a kada su slike i snimci osvanuli u medijima, gradonačelnikova ljepša polovina navodno se naljutila, piše "Informer".

"Čim je videla njihove zajedničke fotografije u medijima, Kristina ga je pozvala i zatražila objašnjenje. Draško joj je rekao da mu je Kija samo drugarica, ali ona je nastavila da mu prebacuje. Posvađali su se, zbog čega ju je on otpratio sa društvene mreže Instagram", započinje priču neimenovani izvor pomenutog list.

Navodno, kada je vidjela da ju je izbrisao iz prijatelja sa Instagrama, Kristina se još više uvrijedila i odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

"Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili", završava izvor.

Medij piuše da je Stanivuković, čim su zakopali ratne sjekire, ponovo zapratio svoju djevojku. Ona je okačila fotografiju na kojoj njih dvoje zagrljeni poziraju u bazenu, a gradonačelnik Banjaluke je podelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su željeli da stave do znanja da su zajedno.

Kija je povodom cijele situacije rekla da joj je Stanivuković samo prijatelj, te da nema nikakve senzacije u cijeloj priči.

"Draško i ja se samo družimo! Među nama nema ničeg, osim drugarstva", ponovila je Kija, koja je, čim je videla da su mediji saznali za njihovo druženje u Crnoj Gori, brže-bolje otpratila gradonačelnika Banjaluke sa Instagrama, iako ga je do tada uredno pratila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije