Jet set

Megan Foks drastično promijenila svoj izgled (FOTO)

Megan Foks drastično promijenila svoj izgled (FOTO)
Foto: Screenshot / Instagram | Megan Foks drastično promijenila svoj izgled (FOTO)

Megan Foks nije odoljela "najhot" frizuri u 2024. godini. Glumica često eksperimentiše s frizurom i bojama kose, a nedugo nakon što je Vogue objavio najpopularniju frizuru ove godine, odlučila je da promijeni imidž.

Nakon što se neko vrijeme u javnosti pojavljivala sa srednje dugom kosom ružičaste boje, Megan je sada objavila fotografije s dosta kraćom frizurom i tirkiznom bojom.

"Ulazim u svoju eru Jedija", napisala je uz niz selfija. Pratiocima se sviđa njena promjena. "Idem s tvojom slikom kod frizera", "Tebi svaka frizura dobro stoji", "Kosa ti pristaje uz oči", "Sad i ja moram da ofarbam kosu", neki su od komentara.

Vogue, najuticajniji modni časopis na svijetu, nedavno je objavio najpopularniju frizuru u 2024. godini. Naziv te frizure je Nirvana i kažu da "izgleda seksi i na 20-godišnjakinjama i na 70-godišnjakinjama".

"Obožavamo ovu frizuru", kaže stilistkinja Marija Baras, koja objašnjava da su ovakve frizure srednje dužine uveliko bile popularne. U njenom salonu 'Cheska' klijenti to redovno traže. "Savršena je za one koji žele promjenu, ali ne žele prekratko ošišati kosu", napominje.

Crvene tepihe ispunila su izdanja kratke kose do ramena ili ključne kosti, ali s opuštenim, kul i pomalo razbarušenim stilom. Među njima su Sidni Svini, Dženifer Aniston, Ema Stoun, Izabel Hupert, a sada i Megan Fox.

(Kurir.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije