Jet set

Megan Foks progovorila o vjereniku

Megan Foks progovorila o vjereniku
Foto: Print Screen/Instagram | Megan Foks progovorila o vjereniku

Atraktivna glumnica Megan Foks našla se na naslovnici časopisa "Glamour", a u intervjuu za spomenuti magazin pričala je o svojoj romansi sa reperom Mašin Gan Kelijem.

Ova 35-godišnja ljepotica pozirala je u prozirnoj, bijeloj haljini sa specifičnim detaljima koju potpisuje brend Iris Van Herpen.

Megan je pored fotografisanja za "Glamour" pričala o Keliju na veoma emotivan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namjere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene", rekla je glumica.

Megan se osvrnula i na jedan detalj u vezi sa vjeridbom, te je otkrila da je njen partner izuzetno strastven tip kad je ona u pitanju.

"Dakle, vjerovatno nas ljudi zamišljaju sa peharima dok pijemo krv jedno drugog, da smo kao u 'Igri prestola'. Ali, to je samo nekoliko kapi i to u ritualne svrhe. Trudim se da kontrolišem to i da pustimo samo nekoliko kapi krvi. Ali on je mnogo užurbaniji i haotičniji, voljan je da samo prereže svoje grudi razbijenim staklom i kaže: "Uzmi moju dušu", ispričala je.

(superzena.b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije