Jet set

Pratite nas na Google news

Megan Markl: Majčinstvo mi donijelo novu borbu s medijima

Megan Markl: Majčinstvo mi donijelo novu borbu s medijima
Foto: N.N. | Megan Markl: Majčinstvo mi donijelo novu borbu s medijima
Tanjug

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl priznala je da joj je majčinstvo, ma koliko ono bilo pozitivno, donijelo i novu borbu s medijima koji stalno nadziru njen i život njene porodice, prenosi BBC.

Markl se udala za princa Harija u dvorcu Vindzor u maju 2018. godine i rodila sina Arčija ove godine.

Govoreći o novom dokumentarcu ITV-ja, vojvotkinja se osvrnula na svoj život u centru pažnje medija te kazala da joj prave probleme uprkos svim njenim pokušajima da bude dobra kraljevska nevjesta i dobra novopečena majka.

Ona se požalila i na to da je mnogi nisu pitali da li je uopšte dobro.

Na pitanje kako se snalazi u novoj ulozi, Markl je odgovorila: "Gledajte, bilo koja žena, posebno kada je trudna, ima momente kada je ranjiva, to je postalo zaista izazovno. Ne želim ni govoriti koliki je izazov kada i dijete dođe na svijet."

Ona je istakla i to kako je najteži zadatak kraljevske porodice upravo konstantna interakcija s novinarima, te naglasila da se osjeća anksiozno svaki put kada vidi kameru i blic, te svaki put kada čuje "klik".

Princ Hari i njegova supruga u septembru su boravili u posjeti Južnoj Africi, a neposredno po povratku u Veliku Britaniju odlučili su da tuže nekoliko britanskih portala i novina.

Naime, Markl je tužila Mejl on Sandej zbog, kako navodi, nelegalnog objavljivanja njenih privatnih prepiski, dok je princ Hari pokrenuo pravne postupke protiv medija San, Njuz of de Vorld i Dejli Mejl zbog krađe podataka s njegovog privatnog mobilnog telefona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije