Jet set

Megan Markl i kraljica Elizabeta razgovarale prije sahrane princa Filipa

Megan Markl i kraljica Elizabeta razgovarale prije sahrane princa Filipa
Foto: N.N. | Megan Markl i kraljica Elizabeta razgovarale prije sahrane princa Filipa

Megan Markl razgovarala je sa kraljicom Elizabetom prije sahrane princa Filipa, piše američki magazin.

Vojvotkinja od Saseksa je pratila sahranu iz svog i Harijevog doma u Kaliforniji jer su joj ljekari savjetovali da ne putuje zbog trudnoće.

"Megan je razgovarala sa Harijem o svemu prije njegovog puta u Britaniju, a ona i Arči su se čuli i sa kraljicom", rekao je izvor.

Inače, Hari je jednom prilikom otkrio da se on i supruga čuju sa kraljicom preko Zuma i da su kraljica i pokojni princ Filip tako pratili i Arčijevo odrastanje.

"Megan i Hari su bili u kontaktu svakog dana u periodu oko sahrane. Zna da je Hariju put u Englesku bio težak. Nije htio da ostavi Megan i Arčija. Megan mu je svakog dana ponavljala da su dobro, nije htjela da se brine", dodao je izvor.

Hari se u utorak vratio u SAD iz Velike Britanije. Inače, iako nije prisustvovala sahrani, Megan je poslala cvjetni vijenac na kom se našla i posveta koju je ispisala rukom.

Princ Filip je preminuo sa 99 godina, a sahrana je održana u subotu. Upravo su se na sahrani princa Filipa sreli prvi put princ Hari i princ Vilijam, od Harijevog odlaska iz zemlje.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije