Jet set

Megan Markl prije udaje za princa pokušala zavesti Bred Pita

Megan Markl prije udaje za princa pokušala zavesti Bred Pita
Foto: N.N. | Megan Markl prije udaje za princa pokušala zavesti Bred Pita

Prije nego što se udala za britanskog princa, 38-godišnja Megan Markl bila je samo još jedna glumica u Holivudu, željna slave i uspjeha baš kao i mnoge druge kolegice.

Na tom putu, kako piše magazin "New Ide"a, Megan se na razne načine pokušavala probiti na vrh, a jedan od njih bio je i putem 56-godišnjeg glumca Breda Pita. Naime, Megan je navodno svojevremeno izjavila kako želi postati sljedeća gospođa Pit.

Kako je ispričao izvor za pomenuti medij, Megan je nakon Bredovog razvoda s Dženifer Aniston, odlučila zavesti glumca i pod svaku cijenu postati njegova sljedeća supruga. Iako je već tada znala za njegovu vezu s Anđelinom Džoli 38-godišnjakinju to nije spriječilo da putem njegovog asistenta dogovora razne sastanke na kojima bi,Bred trebao pasti na njene zavodničke poduhvate.

Takođe, neimenovani izvor otkrio je kako je glumica navodno molila i zajedničkog prijatelja, Džordža Klunija, da pokuša dogovoriti izlazak na slijepo sa 56-godišnjim miljenikom Holivuda. Međutim, kako tvrdi američki tabloid, uprkos Meganinim naporima, sastanak s Bredom nije se nikada dogodio, a glumac je vrlo brzo javno potvrdio svoju vezu s Anđelinom koja je u konačnici, postala i sljedeća gospođa Pit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije